Afhaal Pastadag AA Rekem

Dit jaar geen pastadag in de kantine. Maar dat zal de pret niet bederven: Ism met onze huiscateraar organiseren we de Pasta Afhaaldag coronaproof op zaterdag 14 november! Zoals u van ons gewend bent, worden de gerechten vers bereid met de beste ingrediënten. Naast een feestelijke keuze uit verschillende pasta’s die u kunt afhalen om thuis op te warmen, kunnen er ook twee persoons apéroschotels besteld worden.

Een mooi moment om een tweepersoons apéroschotel als bijzondere attentie te bestellen als bedankje voor bijvoorbeeld de buren die altijd klaar staan, opa’s en oma’s, vrienden en familie. Of om gewoon zelf het weekend mee af te sluiten op zondag, nadat u zaterdag heeft kunnen genieten van een overheelijke pasta :).

Voor de kleinste eters zijn er aangepaste porties – kindermenus.

Locatie: Kantine AA Rekem

Kaarten verkrijgbaar bij de leden en in de kantine AA Rekem. Online Reserveren kan ook via onderstaand formulier – reservering is enkel geldig mits openstaand bedrag ontvangen is op ten laatste 9/11/2020. Betaling door te storten op rekeningnummer IBAN BE 58850842656879 ONDER VERMELDING VAN NAAM + PLOEG + Afhaalpastadag 2020.