LIDGELD

http://www.aa-rekem.be/lidgeld/
  1. Zoals bij elke sportclub proberen ook wij de jeugdwerking te financieren deels via sponsoring en deels via het organiseren van al dan niet voetbal gerelateerde activiteiten. Dit potje moet elk seizoen worden aangevuld door een bijdrage van de spelers zelf.
    Voor het seizoen 2020-2021 werd het lidgeld bepaald op :
    € 210, voor de spelers van U6-U13, een tweede lid (of meer) uit hetzelfde gezin € 200.
    € 220, voor de spelers van U14-U17, een tweede lid (of meerdere) uit hetzelfde gezin € 210.

Voor de senioren is het lidgeld  € 240 een tweede lid (of meerdere) uit hetzelfde gezin € 220.

Het komt jammer genoeg vaker voor dat het lidgeld te laat wordt betaald. Om hier een halt aan toe te roepen hebben we een maatregel overgenomen die bij meerdere (sport)verenigingen wordt gebruikt: het lidgeld voor dit nieuwe seizoen dient betaald te zijn op 1 september 2018. Dit kan per overschrijving. Bij niet tijdige betaling mag de speler niet deelnemen aan de wedstrijd, ook indien dit een forfait voor de hele ploeg zou betekenen omwille van gebrek aan voldoende spelers.

Na aanmelding  bij AA Rekem ontvangt u de infomartiebrochure en een uitnodiging voor het betalen van het lidgeld.

Verzekering

Alle leden zijn tijdens het voetballen voor letsels verzekerd bij de verzekering van de Belgische voetbalbond mits lidgeld betaald en dus ingeschreven bij de Belgische Voetbalbond.

Wie sport wordt gesponsord

Verschillende mutualiteiten bieden een tussenkomst tot 15 euro aan in het lidgeld voor een sportclub. Het enige dat je hiervoor moet doen is een formulier laten invullen door de club.
Onderstaand de verschillende terugbetalingsformulieren van de diverse mutualiteiten. Door op de link te klikken, komt u terecht bij het betreffende formulier. Druk dit af, vul in en bezorg het dan tijdens de training aan 1 van de bestuursleden. U krijgt het ingevulde formulier terug om weer af te leveren bij de uw ziekenfonds.

Attest Terugbetaling Christelijke Mutualiteit
Attest Liberale Mutualiteit
Attest De Voorzorg
Attest Onafhankelijk Ziekenfonds
Attest Partena

Indien 1 van bovenstaande links niet werkt, graag zelf contact opnemen met uw verzekeringskantoor om het formulier evt. op te halen.

Gratis Cheque twv 6 euro

Leden, bestuursleden, vrijwilligers en sympathisanten kunnen zich hier aansluiten bij de Decathlon Clubkaart van onze vereniging! Wat zijn de voordelen? Je krijgt éénmalig 400 punten op je klantenkaart (= 1 cadeaubon van 6 euro bij een Decathlonfiliaal naar keuze) én met elke aankoop bij Decathlon steun je onze vereniging.

Je behoudt je eigen punten: er wordt niet geraakt aan je bestaande klantvoordelen!

Klik hier om je aan te melden voor de Cheque.