ClubKleding AA REKEM

Via https://rekem.masita.com/ koopt u alle officiële AA REKEM club kleding. Masita levert clubkleding en materialen aan de club. Met clubkleding van Masita bieden we onze  leden een breed assortiment aan voetbalkleding van hoge kwaliteit, met een goede pasvorm en een professionele uitstraling.

Voordat u als speler overgaat tot de aanschaf van het verplicht pakket, https://rekem.masita.com/aa-rekem/spelers,moet u eerst contact opnemen met team Kleding inzake rugnummer en maat. Alle leden van AA Rekem vanaf U11 (conform regels KBVB) krijgen een uniek rugnummer toegewezen dat voor de gehele opleiding blijft behouden. Omdat de bestelde kleding door Masita speciaal voor u wordt gefabriceerd, dient het online invoeren van de bestelling zorgvuldig te gebeuren. Een verkeerd opgegeven bestelling kan door Masita niet worden terug genomen. Let daarbij dus goed op.
Heeft u geen mogelijkheid om online kleding te bestellen, vraag dan iemand uit uw omgeving om te helpen. In het uiterste geval kan Team kleding u helpen.

Indien u vragen heeft mbt bestellingen, zien we graag een mail tegemoet naar kvcaarekem@gmail.com